Back to products
Next product
Meggy lekvár - mandulagrillázsos 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Eper lekvár – mentás 200 ml
1,190 Ft
Mentás eper: Friss üde nyári ízt idéz a friss menta az édes eper kombinációja
Összetétel: eper, menta, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Alap gyümölcs: Eper lekvárjainkat ellenálhatatlan illatú, nagy szemű, édes, lédús, mélyvörös színű eperből főzzük, melyek szinte minden étel ízét fel tudják dobni. Legyen szó bármilyen főételről vagy desszertről. Eperlekvárjainkból van a legnagyobb választékunk. Választhat natúr, mentás, bodzás, rebarbarás, marcipános vagy banános ízűt.
Kategória: Lekvár különlegességek
Címke: Eper
Megosztás
Kapcsolódó termékek
Vilmoskörte lekvár – vilmoskörte pálinkás 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Vilmoskörte pálinkás: A pálinka felszínre hozza a körte rejtett kincseit.
Összetétel: vilmoskörte, cukor, vilmoskörte pálinka, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
A vilmoskörte a világon az egyik legelterjedtebb körtefajta, fehér húsú, lédús, illatos, édes ízű, így nem is kérdés, hogy kézműves lekvárjainkhoz ezt a fajtát használjuk már a kezdetek óta. Egyik legrégebbi ízünk a vilmoskörte pálinkás vilmoskörte és a csokis vilmoskörte lekvár.
Cseresznye lekvár – vaníliás 200 ml
1,190 Ft – 1,790 Ft
Vaníliás cseresznye: A bourbon vanília méltó ízesítő a cseresznyék királyához.
Összetétel: cseresznye cukor vanília, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Cseresznye lekvárjaink a méltán híres Germersdorfi óriás szemű cseresznyéből készülnek. Ennek a fajtának jellegzetesen nagy méretű gyümölcse ropogós, bordóspiros színű, kellemesen édes ízű és lédús, így tökéletes ízt nyújt a kézműves lekvárjainkhoz.
Cseresznyéből jelenleg 5 fajta lekvárt készítünk: Cukormentes, vaníliás, epres, csokis, kávés ízekben.
Sárgabarack lekvár – rumos 370 ml
1,990 Ft
Rumos sárgabarack: a hozzáadott rummal egy igazán különleges ízvilágot kísérleteztünk ki az elmúlt évek alatt. A zserbó elengedhetetlen alkotóeleme.
Összetétel: sárgabarack, cukor, rum, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Az örök kedvenc Sárgabarack lekvárjaink lédús, édes, puha húsú barackokból készülnek. Natúr sárgabarack lekvárunk kapja a legtöbb olyan elismerést, mint például: „Pont olyan, mint régen a nagyié.” Vagy „Emlékszel, hogy a mama lekvárja is pont ilyen ízű volt? „
Natúr ízünkön kívül választhat még rumos, fűszeres vagy levendulás baracklekvárjaink közül.
Málnalekvár – mentás 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Mentás málna: Friss üde nyári ízt idéz a friss menta a málna kombinációja
Összetétel: málna, menta, cukor, pektin citrom- szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Eper lekvár – cukormentes 200 ml
Értékelés: 5.00 / 5
1,190 Ft
Cukormentes: Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Összetétel: eper, pektin
Eper lekvárjainkat ellenálhatatlan illatú, nagy szemű, édes, lédús, mélyvörös színű eperből főzzük, melyek szinte minden étel ízét fel tudják dobni. Legyen szó bármilyen főételről vagy desszertről. Eperlekvárjainkból van a legnagyobb választékunk. Választhat natúr, mentás, bodzás, rebarbarás, marcipános vagy banános ízűt.
Bodzás alma 200 ml
1,190 Ft
Bodzás alma: Bodzaszörpimádóknak javasoljuk ezt a lekvárunkat. Ennek a lekvárnak a különlegességét a frissen szedett bodzavirág adja.
Összetétel: alma, cukor, bodza, pektin citromsav,szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvár – mandulagrillázsos 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Mandulagrillázsos: Finomra darált karamellás mandula igazi ízorgia.
Összetétel: meggy, mandula, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Meggy lekvár – forralt boros 200 ml
1,290 Ft
Forraltboros meggy
Összetétel: meggy, cukor, bor, pektin citromsav,szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.