Málnalekvár – mentás 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Mentás málna: Friss üde nyári ízt idéz a friss menta a málna kombinációja
Összetétel: málna, menta, cukor, pektin citrom- szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Megosztás
Kapcsolódó termékek
Eper lekvár – rebarbarás 200 ml
1,190 Ft
Rebarbarás eper: A rebarbara fanyarságát lágyítja a mézédes eper.
Összetétel: eper, rebarbara, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Eper lekvárjainkat ellenálhatatlan illatú, nagy szemű, édes, lédús, mélyvörös színű eperből főzzük, melyek szinte minden étel ízét fel tudják dobni. Legyen szó bármilyen főételről vagy desszertről. Eperlekvárjainkból van a legnagyobb választékunk. Választhat natúr, mentás, bodzás, rebarbarás, marcipános vagy banános ízűt.
Vilmoskörte lekvár – vilmoskörte pálinkás 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Vilmoskörte pálinkás: A pálinka felszínre hozza a körte rejtett kincseit.
Összetétel: vilmoskörte, cukor, vilmoskörte pálinka, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
A vilmoskörte a világon az egyik legelterjedtebb körtefajta, fehér húsú, lédús, illatos, édes ízű, így nem is kérdés, hogy kézműves lekvárjainkhoz ezt a fajtát használjuk már a kezdetek óta. Egyik legrégebbi ízünk a vilmoskörte pálinkás vilmoskörte és a csokis vilmoskörte lekvár.
Sárgabarack lekvár – fűszeres 370 ml
1,790 Ft
Fűszeres sárgabarack: Ez a lekvár azonnal karácsonyi hangulatba varázsol a fahéj, a szegfűszeg, a gyömbér, az ánizs és a kardamon segítségével.
Összetétel: sárgabarack, cukor, mézesfűszer, pektin, citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Az örök kedvenc Sárgabarack lekvárjaink lédús, édes, puha húsú barackokból készülnek. Natúr sárgabarack lekvárunk kapja a legtöbb olyan elismerést, mint például: „Pont olyan, mint régen a nagyié.” Vagy „Emlékszel, hogy a mama lekvárja is pont ilyen ízű volt? „
Natúr ízünkön kívül választhat még rumos, fűszeres vagy levendulás baracklekvárjaink közül.
Bodzás alma 200 ml
1,190 Ft
Bodzás alma: Bodzaszörpimádóknak javasoljuk ezt a lekvárunkat. Ennek a lekvárnak a különlegességét a frissen szedett bodzavirág adja.
Összetétel: alma, cukor, bodza, pektin citromsav,szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Sárgabarack lekvár – rumos 370 ml
1,990 Ft
Rumos sárgabarack: a hozzáadott rummal egy igazán különleges ízvilágot kísérleteztünk ki az elmúlt évek alatt. A zserbó elengedhetetlen alkotóeleme.
Összetétel: sárgabarack, cukor, rum, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Az örök kedvenc Sárgabarack lekvárjaink lédús, édes, puha húsú barackokból készülnek. Natúr sárgabarack lekvárunk kapja a legtöbb olyan elismerést, mint például: „Pont olyan, mint régen a nagyié.” Vagy „Emlékszel, hogy a mama lekvárja is pont ilyen ízű volt? „
Natúr ízünkön kívül választhat még rumos, fűszeres vagy levendulás baracklekvárjaink közül.
Sárgabarack lekvár – levendulás 200 ml
1,190 Ft – 1,790 Ft
Levendulás: Az utóbbi évek legkedveltebb íze a levendula tökéletes párost alkot a sárgabarackkal.
Összetétel: sárgabarack, cukor, levendula, pektin, citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Az örök kedvenc Sárgabarack lekvárjaink lédús, édes, puha húsú barackokból készülnek. Natúr sárgabarack lekvárunk kapja a legtöbb olyan elismerést, mint például: „Pont olyan, mint régen a nagyié.” Vagy „Emlékszel, hogy a mama lekvárja is pont ilyen ízű volt? „
Natúr ízünkön kívül választhat még rumos, fűszeres vagy levendulás baracklekvárjaink közül.
Cseresznye lekvár – vaníliás 200 ml
1,190 Ft – 1,790 Ft
Vaníliás cseresznye: A bourbon vanília méltó ízesítő a cseresznyék királyához.
Összetétel: cseresznye cukor vanília, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Cseresznye lekvárjaink a méltán híres Germersdorfi óriás szemű cseresznyéből készülnek. Ennek a fajtának jellegzetesen nagy méretű gyümölcse ropogós, bordóspiros színű, kellemesen édes ízű és lédús, így tökéletes ízt nyújt a kézműves lekvárjainkhoz.
Cseresznyéből jelenleg 5 fajta lekvárt készítünk: Cukormentes, vaníliás, epres, csokis, kávés ízekben.
Meggy lekvár – amarettós, vaníliás 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Amarettós-vaniliás: A klasszikus mandulalikőr és meggy párosítása egy csipet vaníliával. Nincs alkoholtartalma
Összetétel: meggy,amarettó, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.