Back to products
Next product
Őszibarack lekvár - szegfűszeges 200 ml
1,190 Ft – 1,790 Ft
Vilmoskörte lekvár – vilmoskörte pálinkás 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Vilmoskörte pálinkás: A pálinka felszínre hozza a körte rejtett kincseit.
Összetétel: vilmoskörte, cukor, vilmoskörte pálinka, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
A vilmoskörte a világon az egyik legelterjedtebb körtefajta, fehér húsú, lédús, illatos, édes ízű, így nem is kérdés, hogy kézműves lekvárjainkhoz ezt a fajtát használjuk már a kezdetek óta. Egyik legrégebbi ízünk a vilmoskörte pálinkás vilmoskörte és a csokis vilmoskörte lekvár.
Megosztás
Kapcsolódó termékek
Meggy lekvár – forralt boros 200 ml
1,290 Ft
Forraltboros meggy
Összetétel: meggy, cukor, bor, pektin citromsav,szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Szilva lekvár – mákos 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Mákos szilva: A mák és a markáns szilva találkozása egy igazán extravagáns párosítás
Összetétel: szilva, cukor, mák, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul.
Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához.
A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.
Őszibarack lekvár – szegfűszeges 200 ml
1,190 Ft – 1,790 Ft
Szegfűszeges őszibarack
Összetétel: őszibarack, szegfűszeg, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Bodzás alma 200 ml
1,190 Ft
Bodzás alma: Bodzaszörpimádóknak javasoljuk ezt a lekvárunkat. Ennek a lekvárnak a különlegességét a frissen szedett bodzavirág adja.
Összetétel: alma, cukor, bodza, pektin citromsav,szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Fahéjas almalekvár 200 ml
1,190 Ft – 1,790 Ft
Választékunkban természetesen megtalálható az egyik legismertebb gyümölcs az alma, amiben számos vitamin többek között a C, A és B vitamin is megtalálható, így helytálló a közmondás: „napi egy alma – az orvost távol tartja.”
A fahéj remekül harmonizál az alma édes-savas ízével, leginkább desszertekhez ajánljuk vásárlóinknak.
Sárgabarack lekvár – fűszeres 370 ml
1,790 Ft
Fűszeres sárgabarack: Ez a lekvár azonnal karácsonyi hangulatba varázsol a fahéj, a szegfűszeg, a gyömbér, az ánizs és a kardamon segítségével.
Összetétel: sárgabarack, cukor, mézesfűszer, pektin, citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Az örök kedvenc Sárgabarack lekvárjaink lédús, édes, puha húsú barackokból készülnek. Natúr sárgabarack lekvárunk kapja a legtöbb olyan elismerést, mint például: „Pont olyan, mint régen a nagyié.” Vagy „Emlékszel, hogy a mama lekvárja is pont ilyen ízű volt? „
Natúr ízünkön kívül választhat még rumos, fűszeres vagy levendulás baracklekvárjaink közül.
Vilmoskörte lekvár – csokis 200 ml
1,290 Ft
Csokis: A lágy vilmoskörte mellé tökéletes kiegészítő a karakteres étcsokoládé.
Összetétel: vilmoskörte, étcsoki, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
A vilmoskörte a világon az egyik legelterjedtebb körtefajta, fehér húsú, lédús, illatos, édes ízű, így nem is kérdés, hogy kézműves lekvárjainkhoz ezt a fajtát használjuk már a kezdetek óta. Egyik legrégebbi ízünk a vilmoskörte pálinkás vilmoskörte és a csokis vilmoskörte lekvár.
Mákos meggylekvár 200 ml
1,290 Ft
Mákos meggy: A mák és a savanykás meggy egy igazán extravagáns párosítás
Összetétel: meggy, mák, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.