Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Show sidebar
Sárgabarack lekvár - cukormentes
Bezár

Cukormentes sárgabaracklekvár 200 ml

990 Ft
Cukormentes: Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Összetétel: sárgabarack, pektin Cukormentes lekvárjaink 100%-ban csak gyümölcsöt tartalmaznak, semmi hozzáadott gyümölcscukrot vagy pektint. Lényegében ez a lekvár egy tömény gyümölcsvelő, így a fogyasztását bátran ajánljuk mindenkinek. Jelenleg cukormentes lekvárból csak 5 félét készítünk, de a jövőben biztos, hogy nőni fog ez a repertoárunk is.
Pálinkás sárgabarack lekvár
Bezár

Pálinkás sárgabarack 200 ml

1,490 Ft
Az örök kedvenc Kajszi Sárgabarack lekvárjaink lédús, édes, puha húsú barackokból készülnek. Natúr sárgabarack lekvárunk kapja a legtöbb olyan elismerést, mint például: „Pont olyan, mint régen a nagyié.” Vagy „Emlékszel, hogy a mama lekvárja is pont ilyen ízű volt? „ Natúr ízünkön kívül választhat még rumos, fűszeres vagy levendulás baracklekvárjaink közül. Összetétel: sárgabarack, cukor, pálinka, pektin, citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Sárgabarack lekvár - diabetikus
Bezár

Sárgabarack lekvár – diabetikus 200 ml

990 Ft
Diabetikus: Stevia hozzáadásával készül, cukorbetegek és diétázók részére. Összetétel: sárgabarack, sztévia, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, gluténttart) Cukorbeteg vásárlóinknak diabetikus befőzőcukorral készítünk lekvárokat, egyenlőre még csak 5 féle gyümölcsből, de a jövőben bővíteni kívánjuk választékunkat ezen a téren is.
Sárgabarack lekvár - fűszeres
Bezár

Sárgabarack lekvár – fűszeres 370 ml

1,490 Ft
Fűszeres sárgabarack: Ez a lekvár azonnal karácsonyi hangulatba varázsol a fahéj, a szegfűszeg, a gyömbér, az ánizs és a kardamon segítségével. Összetétel: sárgabarack, cukor, mézesfűszer, pektin, citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart) Az örök kedvenc Sárgabarack lekvárjaink lédús, édes, puha húsú barackokból készülnek. Natúr sárgabarack lekvárunk kapja a legtöbb olyan elismerést, mint például: „Pont olyan, mint régen a nagyié.” Vagy „Emlékszel, hogy a mama lekvárja is pont ilyen ízű volt? „ Natúr ízünkön kívül választhat még rumos, fűszeres vagy levendulás baracklekvárjaink közül.
Sárgabarack lekvár - levendulás
Bezár

Sárgabarack lekvár – levendulás 200 ml

990 Ft1,490 Ft
Levendulás: Az utóbbi évek legkedveltebb íze a levendula tökéletes párost alkot a sárgabarackkal. Összetétel: sárgabarack, cukor, levendula, pektin, citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart) Az örök kedvenc Sárgabarack lekvárjaink lédús, édes, puha húsú barackokból készülnek. Natúr sárgabarack lekvárunk kapja a legtöbb olyan elismerést, mint például: „Pont olyan, mint régen a nagyié.” Vagy „Emlékszel, hogy a mama lekvárja is pont ilyen ízű volt? „ Natúr ízünkön kívül választhat még rumos, fűszeres vagy levendulás baracklekvárjaink közül.
Sárgabarack lekvár - rumos
Bezár

Sárgabarack lekvár – rumos 370 ml

1,490 Ft
Rumos sárgabarack: a hozzáadott rummal egy igazán különleges ízvilágot kísérleteztünk ki az elmúlt évek alatt. A zserbó elengedhetetlen alkotóeleme. Összetétel: sárgabarack, cukor, rum, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart) Az örök kedvenc Sárgabarack lekvárjaink lédús, édes, puha húsú barackokból készülnek. Natúr sárgabarack lekvárunk kapja a legtöbb olyan elismerést, mint például: „Pont olyan, mint régen a nagyié.” Vagy „Emlékszel, hogy a mama lekvárja is pont ilyen ízű volt? „ Natúr ízünkön kívül választhat még rumos, fűszeres vagy levendulás baracklekvárjaink közül.
Sárgabarack lekvár
Bezár

Sárgabarack lekvár 370-720 ml

1,490 Ft2,590 Ft
Az örök kedvenc Sárgabarack lekvárjaink lédús, édes, puha húsú barackokból készülnek. Natúr sárgabarack lekvárunk kapja a legtöbb olyan elismerést, mint például: „Pont olyan, mint régen a nagyié.” Vagy „Emlékszel, hogy a mama lekvárja is pont ilyen ízű volt? „ Natúr ízünkön kívül választhat még rumos, fűszeres vagy levendulás baracklekvárjaink közül.