Cseresznyelekvár 200 ml
Cseresznye lekvárjaink a méltán híres Germersdorfi óriás szemű cseresznyéből készülnek. Ennek a fajtának jellegzetesen nagy méretű gyümölcse ropogós, bordóspiros színű, kellemesen édes ízű és lédús, így tökéletes ízt nyújt a kézműves lekvárjainkhoz.
Cseresznyéből jelenleg 5 fajta lekvárt készítünk: Cukormentes, vaníliás, epres, csokis, kávés ízekben.
Eper lekvár 200 ml
Eper lekvárjainkat ellenálhatatlan illatú, nagy szemű, édes, lédús, mélyvörös színű eperből főzzük, melyek szinte minden étel ízét fel tudják dobni. Legyen szó bármilyen főételről vagy desszertről. Eperlekvárjainkból van a legnagyobb választékunk. Választhat natúr, mentás, bodzás, rebarbarás, marcipános vagy banános ízűt.
Összetétel: eper, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Feketeribizli lekvár 200 ml
Fekete ribizli: Fanyarsága kitűnően illik a sülthúsok mellé
Összetétel: feketeribizli, cukor pektin citromsav szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Lekvárjaink között megtalálható a fekete és a piros ribizli lekvár is. Üde savanykás ízükkel rendkívül jól passzolnak desszertekhez és jól harmonizálnak a sülthúsokkal.
Málna lekvár 200 ml
Málna lekvárjainkat a legfinomabb, harmonikusan édes-savanykás, nagy szemű, zamatos málnaszemeinkből készítjük. Málnalekvárból jelenleg 3 féle ízkombináció közül válogathat: Natúr, mentás vagy pirított mandulás.
Összetétel: málna, cukor pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvár 200 ml
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Összetétel: meggy, cukor pektin citromsav szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Ribizli lekvár 200 ml
Piros ribizli: Az isler nélkülözhetetlen alapanyaga a piros ribizli lekvár
Összetétel: ribizli, cukor pektin citromsav szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Lekvárjaink között megtalálható a fekete és a piros ribizli lekvár is. Üde savanykás ízükkel rendkívül jól passzolnak desszertekhez és jól harmonizálnak a sülthúsokkal.