Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Show sidebar
Cseresznyelekvár
Bezár

Cseresznyelekvár 200 ml

1,190 Ft
Cseresznye lekvárjaink a méltán híres Germersdorfi óriás szemű cseresznyéből készülnek. Ennek a fajtának jellegzetesen nagy méretű gyümölcse ropogós, bordóspiros színű, kellemesen édes ízű és lédús, így tökéletes ízt nyújt a kézműves lekvárjainkhoz. Cseresznyéből jelenleg 5 fajta lekvárt készítünk: Cukormentes, vaníliás, epres, csokis, kávés ízekben.
Eper lekvár
Bezár

Eper lekvár 200 ml

1,190 Ft3,190 Ft
Eper lekvárjainkat ellenálhatatlan illatú, nagy szemű, édes, lédús, mélyvörös színű eperből főzzük, melyek szinte minden étel ízét fel tudják dobni. Legyen szó bármilyen főételről vagy desszertről. Eperlekvárjainkból van a legnagyobb választékunk. Választhat natúr, mentás, bodzás, rebarbarás, marcipános vagy banános ízűt. Összetétel: eper, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Ribizli lekvár - fekete ribizlis
Bezár

Feketeribizli lekvár 200 ml

1,190 Ft1,790 Ft
Fekete ribizli: Fanyarsága kitűnően illik a sülthúsok mellé Összetétel: feketeribizli, cukor pektin citromsav szorbinsav (dextróz, glutént tart) Lekvárjaink között megtalálható a fekete és a piros ribizli lekvár is. Üde savanykás ízükkel rendkívül jól passzolnak desszertekhez és jól harmonizálnak a sülthúsokkal.
Málna lekvár
Bezár

Málna lekvár 200 ml

1,290 Ft1,990 Ft
Málna lekvárjainkat a legfinomabb, harmonikusan édes-savanykás, nagy szemű, zamatos málnaszemeinkből készítjük. Málnalekvárból jelenleg 3 féle ízkombináció közül válogathat: Natúr, mentás vagy pirított mandulás. Összetétel: málna, cukor pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvár
Bezár

Meggy lekvár 200 ml

1,190 Ft1,790 Ft
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán. Összetétel: meggy, cukor pektin citromsav szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Őszibarack lekvár
Bezár

Őszibarack 370 ml

1,190 Ft1,790 Ft
Összetétel: őszibarack, cukor pektin citromsav szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Rebarbara lekvár
Bezár

Rebarbara lekvár 200 ml

1,190 Ft
Rebarbara lekvárunknál a vásárlóink mindig tágra nyílt szemekkel kérdezik, hogy: ebből is lehet lekvárt készíteni? Igen lehet! A rebarbarának a rózsaszínes- vöröses szárából készítjük lekvárunkat, leginkább azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik szeretik a fanyarabb, savanykásabb ízeket. Süteményekhez és húsokhoz is kiválóan illik. Összetétel: rebarbara, cukor, pektin citromsav,szorbinsav(dextróz, glutént tart)
Ribizli lekvár 200 ml
Bezár

Ribizli lekvár 200 ml

1,190 Ft
Piros ribizli: Az isler nélkülözhetetlen alapanyaga a piros ribizli lekvár Összetétel: ribizli, cukor pektin citromsav szorbinsav (dextróz, glutént tart) Lekvárjaink között megtalálható a fekete és a piros ribizli lekvár is. Üde savanykás ízükkel rendkívül jól passzolnak desszertekhez és jól harmonizálnak a sülthúsokkal.
Sárgabarack lekvár
Bezár

Sárgabarack lekvár 370-720 ml

1,790 Ft3,190 Ft
Az örök kedvenc Sárgabarack lekvárjaink lédús, édes, puha húsú barackokból készülnek. Natúr sárgabarack lekvárunk kapja a legtöbb olyan elismerést, mint például: „Pont olyan, mint régen a nagyié.” Vagy „Emlékszel, hogy a mama lekvárja is pont ilyen ízű volt? „ Natúr ízünkön kívül választhat még rumos, fűszeres vagy levendulás baracklekvárjaink közül.
Szeder lekvár
Bezár