Bodzás alma 200 ml
Bodzás alma: Bodzaszörpimádóknak javasoljuk ezt a lekvárunkat. Ennek a lekvárnak a különlegességét a frissen szedett bodzavirág adja.
Összetétel: alma, cukor, bodza, pektin citromsav,szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Bodzás eperlekvár 200 ml
Bodzás: Bodzaszörpimádóknak javasoljuk ezt a lekvárunkat. Ennek a lekvárnak a különlegességét a frissen szedett bodzavirág adja.
Összetétel: eper, bodza, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Eper lekvárjainkat ellenálhatatlan illatú, nagy szemű, édes, lédús, mélyvörös színű eperből főzzük, melyek szinte minden étel ízét fel tudják dobni. Legyen szó bármilyen főételről vagy desszertről. Eperlekvárjainkból van a legnagyobb választékunk. Választhat natúr, mentás, bodzás, rebarbarás, marcipános vagy banános ízűt.
Bodzás őszibarack lekvár 200 ml
Összetétel: őszibarack, bodza, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Cseresznye lekvár – vaníliás 200 ml
Vaníliás cseresznye: A bourbon vanília méltó ízesítő a cseresznyék királyához.
Összetétel: cseresznye cukor vanília, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Cseresznye lekvárjaink a méltán híres Germersdorfi óriás szemű cseresznyéből készülnek. Ennek a fajtának jellegzetesen nagy méretű gyümölcse ropogós, bordóspiros színű, kellemesen édes ízű és lédús, így tökéletes ízt nyújt a kézműves lekvárjainkhoz.
Cseresznyéből jelenleg 5 fajta lekvárt készítünk: Cukormentes, vaníliás, epres, csokis, kávés ízekben.
Cseresznyelekvár – csokis 200 ml
Csokis cseresznye: Ez a lekvár már önmagában egy desszert. Az enyhén kesernyés étcsokoládé megmártózik az édes cseresznyében.
Összetétel: cseresznye, étcsoki, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Cseresznye lekvárjaink a méltán híres Germersdorfi óriás szemű cseresznyéből készülnek. Ennek a fajtának jellegzetesen nagy méretű gyümölcse ropogós, bordóspiros színű, kellemesen édes ízű és lédús, így tökéletes ízt nyújt a kézműves lekvárjainkhoz.
Cseresznyéből jelenleg 5 fajta lekvárt készítünk: Cukormentes, vaníliás, epres, csokis, kávés ízekben.
Cseresznyelekvár – epres 200 ml
Epres cseresznye: A két nyári klasszikus tökéletes párosa
Összetétel: eper,cseresznye, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Cseresznye lekvárjaink a méltán híres Germersdorfi óriás szemű cseresznyéből készülnek. Ennek a fajtának jellegzetesen nagy méretű gyümölcse ropogós, bordóspiros színű, kellemesen édes ízű és lédús, így tökéletes ízt nyújt a kézműves lekvárjainkhoz.
Cseresznyéből jelenleg 5 fajta lekvárt készítünk: Cukormentes, vaníliás, epres, csokis, kávés ízekben.
Cseresznyelekvár – kávés 200 ml
Kávés cseresznye: Kávéfüggő vásárlóink nagy kedvence, így nem csak folyékony formában élvezhetik a kávé aromáját
Összetétel: cseresznye, cukor,kávé pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Cseresznye lekvárjaink a méltán híres Germersdorfi óriás szemű cseresznyéből készülnek. Ennek a fajtának jellegzetesen nagy méretű gyümölcse ropogós, bordóspiros színű, kellemesen édes ízű és lédús, így tökéletes ízt nyújt a kézműves lekvárjainkhoz.
Cseresznyéből jelenleg 5 fajta lekvárt készítünk: Cukormentes, vaníliás, epres, csokis, kávés ízekben.
Eper lekvár – banános 200 ml
Banános eper: Gyerekek nagy kedvence. A déli és hazai gyümölcsök harmóniája.
Összetétel: eper, banán, cukor, pektin citromsav,szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Eper lekvárjainkat ellenálhatatlan illatú, nagy szemű, édes, lédús, mélyvörös színű eperből főzzük, melyek szinte minden étel ízét fel tudják dobni. Legyen szó bármilyen főételről vagy desszertről. Eperlekvárjainkból van a legnagyobb választékunk. Választhat natúr, mentás, bodzás, rebarbarás, marcipános vagy banános ízűt.
Eper lekvár – marcipános 200 ml
Marcipános: Marcipánrajongóinknak kísérleteztük ki ezt a lekvárunknak, amiben a valódi marcipán mandulás aromája találkozik az eperrel.
Összetétel: eper, marcipán, cukor, pektin citromsav,szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Eper lekvárjainkat ellenálhatatlan illatú, nagy szemű, édes, lédús, mélyvörös színű eperből főzzük, melyek szinte minden étel ízét fel tudják dobni. Legyen szó bármilyen főételről vagy desszertről. Eperlekvárjainkból van a legnagyobb választékunk. Választhat natúr, mentás, bodzás, rebarbarás, marcipános vagy banános ízűt.
Eper lekvár – mentás 200 ml
Mentás eper: Friss üde nyári ízt idéz a friss menta az édes eper kombinációja
Összetétel: eper, menta, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Alap gyümölcs: Eper lekvárjainkat ellenálhatatlan illatú, nagy szemű, édes, lédús, mélyvörös színű eperből főzzük, melyek szinte minden étel ízét fel tudják dobni. Legyen szó bármilyen főételről vagy desszertről. Eperlekvárjainkból van a legnagyobb választékunk. Választhat natúr, mentás, bodzás, rebarbarás, marcipános vagy banános ízűt.
Eper lekvár – rebarbarás 200 ml
Rebarbarás eper: A rebarbara fanyarságát lágyítja a mézédes eper.
Összetétel: eper, rebarbara, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Eper lekvárjainkat ellenálhatatlan illatú, nagy szemű, édes, lédús, mélyvörös színű eperből főzzük, melyek szinte minden étel ízét fel tudják dobni. Legyen szó bármilyen főételről vagy desszertről. Eperlekvárjainkból van a legnagyobb választékunk. Választhat natúr, mentás, bodzás, rebarbarás, marcipános vagy banános ízűt.
Fahéjas almalekvár 200 ml
Választékunkban természetesen megtalálható az egyik legismertebb gyümölcs az alma, amiben számos vitamin többek között a C, A és B vitamin is megtalálható, így helytálló a közmondás: „napi egy alma – az orvost távol tartja.”
A fahéj remekül harmonizál az alma édes-savas ízével, leginkább desszertekhez ajánljuk vásárlóinknak.
Füge lekvár 200 ml
Lekvár repertoárunkban megtalálható a sokak által kedvelt egyik legédesebb, csábító illatú gyümölcs a Füge. Különleges íze nem igényel másik gyümölccsel vagy fűszerrel való ízesítést, így a fügelekvárunk csak natúr ízben kapható
Összetétel: füge, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Mákos meggylekvár 200 ml
Mákos meggy: A mák és a savanykás meggy egy igazán extravagáns párosítás
Összetétel: meggy, mák, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Málnalekvár – mentás 200 ml
Mentás málna: Friss üde nyári ízt idéz a friss menta a málna kombinációja
Összetétel: málna, menta, cukor, pektin citrom- szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvár – amarettós, vaníliás 200 ml
Amarettós-vaniliás: A klasszikus mandulalikőr és meggy párosítása egy csipet vaníliával. Nincs alkoholtartalma
Összetétel: meggy,amarettó, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Meggy lekvár – forralt boros 200 ml
Forraltboros meggy
Összetétel: meggy, cukor, bor, pektin citromsav,szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Meggy lekvár – mandulagrillázsos 200 ml
Mandulagrillázsos: Finomra darált karamellás mandula igazi ízorgia.
Összetétel: meggy, mandula, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Meggy lekvár – marcipános 200 ml
Marcipános: Marcipánrajongóinknak kísérleteztük ki ezt a lekvárunkat, amiben a valódi marcipán mandulás aromája találkozik a megggyel.
Összetétel: meggy, marcipán, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Menta zselé 200 ml
Menta zselénk igazi különlegességnek számít, mivel nem találkozni ilyennel egyetlenegy boltban sem. Próbálja ki, kóstolja meg. Csak úgy árad belőle a frissesség, így kiválóan passzol pohárkrémekhez, süteményekhez, vagy például báránysülthöz.
Összetétel: menta,cukor pektin, citromsav, szorbinsa (dextróz, glutént tart)
Narancsos szilva 200 ml
Narancsos szilva: A klasszikus és a modern íz párosítása, amiben a narancs lágyítja a szilva markáns ízét.
Összetétel: szilva, narancs, cukor, pektin citromsav szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul.
Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához.
A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.
Sütőtök – fűszeres narancsos 200 ml
A sütőtök szezon sajnos csak szeptembertől januárig tart, de Fűszeres narancsos sütőtök lekvárunkkal egész évben bármikor felidézheti a kellemes téli ízeket.
Összetétel: sütőtök, narancs, cukor, mézesfűszer, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Szilva lekvár – mákos 200 ml
Mákos szilva: A mák és a markáns szilva találkozása egy igazán extravagáns párosítás
Összetétel: szilva, cukor, mák, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul.
Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához.
A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.
Vilmoskörte lekvár – csokis 200 ml
Csokis: A lágy vilmoskörte mellé tökéletes kiegészítő a karakteres étcsokoládé.
Összetétel: vilmoskörte, étcsoki, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
A vilmoskörte a világon az egyik legelterjedtebb körtefajta, fehér húsú, lédús, illatos, édes ízű, így nem is kérdés, hogy kézműves lekvárjainkhoz ezt a fajtát használjuk már a kezdetek óta. Egyik legrégebbi ízünk a vilmoskörte pálinkás vilmoskörte és a csokis vilmoskörte lekvár.
Vilmoskörte lekvár – vilmoskörte pálinkás 200 ml
Vilmoskörte pálinkás: A pálinka felszínre hozza a körte rejtett kincseit.
Összetétel: vilmoskörte, cukor, vilmoskörte pálinka, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
A vilmoskörte a világon az egyik legelterjedtebb körtefajta, fehér húsú, lédús, illatos, édes ízű, így nem is kérdés, hogy kézműves lekvárjainkhoz ezt a fajtát használjuk már a kezdetek óta. Egyik legrégebbi ízünk a vilmoskörte pálinkás vilmoskörte és a csokis vilmoskörte lekvár.
Vörösboros diós szilva 200 ml
Vörösboros-diós szilva: A különleges vadhúsok mellé ajánljuk a testes vörösborral készült szilva lekvárunkat.
Összetétel: szilva, cukor, dió, vörösbor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tartalmaz)
Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul.
Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához.
A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.