Back to products
Next product
Narancsos szilva 200 ml
1,190 Ft – 1,790 Ft
Szilva lekvár – mákos 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Mákos szilva: A mák és a markáns szilva találkozása egy igazán extravagáns párosítás
Összetétel: szilva, cukor, mák, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul.
Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához.
A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.
Megosztás
Kapcsolódó termékek
Cseresznye lekvár – vaníliás 200 ml
1,190 Ft – 1,790 Ft
Vaníliás cseresznye: A bourbon vanília méltó ízesítő a cseresznyék királyához.
Összetétel: cseresznye cukor vanília, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Cseresznye lekvárjaink a méltán híres Germersdorfi óriás szemű cseresznyéből készülnek. Ennek a fajtának jellegzetesen nagy méretű gyümölcse ropogós, bordóspiros színű, kellemesen édes ízű és lédús, így tökéletes ízt nyújt a kézműves lekvárjainkhoz.
Cseresznyéből jelenleg 5 fajta lekvárt készítünk: Cukormentes, vaníliás, epres, csokis, kávés ízekben.
Sütőtök – fűszeres narancsos 200 ml
1,190 Ft – 1,790 Ft
A sütőtök szezon sajnos csak szeptembertől januárig tart, de Fűszeres narancsos sütőtök lekvárunkkal egész évben bármikor felidézheti a kellemes téli ízeket.
Összetétel: sütőtök, narancs, cukor, mézesfűszer, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Mákos meggylekvár 200 ml
1,290 Ft
Mákos meggy: A mák és a savanykás meggy egy igazán extravagáns párosítás
Összetétel: meggy, mák, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Meggy lekvár – forralt boros 200 ml
1,290 Ft
Forraltboros meggy
Összetétel: meggy, cukor, bor, pektin citromsav,szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Meggy lekvár – marcipános 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Marcipános: Marcipánrajongóinknak kísérleteztük ki ezt a lekvárunkat, amiben a valódi marcipán mandulás aromája találkozik a megggyel.
Összetétel: meggy, marcipán, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Vilmoskörte lekvár – csokis 200 ml
1,290 Ft
Csokis: A lágy vilmoskörte mellé tökéletes kiegészítő a karakteres étcsokoládé.
Összetétel: vilmoskörte, étcsoki, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
A vilmoskörte a világon az egyik legelterjedtebb körtefajta, fehér húsú, lédús, illatos, édes ízű, így nem is kérdés, hogy kézműves lekvárjainkhoz ezt a fajtát használjuk már a kezdetek óta. Egyik legrégebbi ízünk a vilmoskörte pálinkás vilmoskörte és a csokis vilmoskörte lekvár.
Bodzás alma 200 ml
1,190 Ft
Bodzás alma: Bodzaszörpimádóknak javasoljuk ezt a lekvárunkat. Ennek a lekvárnak a különlegességét a frissen szedett bodzavirág adja.
Összetétel: alma, cukor, bodza, pektin citromsav,szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvár – amarettós, vaníliás 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Amarettós-vaniliás: A klasszikus mandulalikőr és meggy párosítása egy csipet vaníliával. Nincs alkoholtartalma
Összetétel: meggy,amarettó, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.