Narancsos szilva 200 ml
Narancsos szilva: A klasszikus és a modern íz párosítása, amiben a narancs lágyítja a szilva markáns ízét.
Összetétel: szilva, narancs, cukor, pektin citromsav szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul.
Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához.
A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.
Szilva lekvár – cukormentes 200 ml
Cukormentes: Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Összetétel: szilva
Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul.
Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához.
A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.
Szilva lekvár – mákos 200 ml
Mákos szilva: A mák és a markáns szilva találkozása egy igazán extravagáns párosítás
Összetétel: szilva, cukor, mák, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul.
Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához.
A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.
Vörösboros diós szilva 200 ml
Vörösboros-diós szilva: A különleges vadhúsok mellé ajánljuk a testes vörösborral készült szilva lekvárunkat.
Összetétel: szilva, cukor, dió, vörösbor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tartalmaz)
Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul.
Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához.
A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.