Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Show sidebar
Szilva lekvár - narancsos
Bezár

Narancsos szilva 200 ml

1,190 Ft1,790 Ft
Narancsos szilva: A klasszikus és a modern íz párosítása, amiben a narancs lágyítja a szilva markáns ízét. Összetétel: szilva, narancs, cukor, pektin citromsav szorbinsav (dextróz, glutént tart) Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul. Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához. A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.
Szilva lekvár - cukormentes
Bezár

Szilva lekvár – cukormentes 200 ml

1,190 Ft
Cukormentes: Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Összetétel: szilva Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul. Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához. A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.
Szilva lekvár - mákos
Bezár

Szilva lekvár – mákos 200 ml

1,290 Ft1,990 Ft
Mákos szilva: A mák és a markáns szilva találkozása egy igazán extravagáns párosítás Összetétel: szilva, cukor, mák, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart) Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul. Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához. A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.
Szilva lekvár - vörösboros-diós
Bezár

Vörösboros diós szilva 200 ml

1,290 Ft1,990 Ft
Vörösboros-diós szilva: A különleges vadhúsok mellé ajánljuk a testes vörösborral készült szilva lekvárunkat. Összetétel: szilva, cukor, dió, vörösbor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tartalmaz) Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul. Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához. A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.