Previous product
Back to products
Vilmoskörte lekvár - vilmoskörte pálinkás 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Next product
Sárgabarack lekvár 370-720 ml
1,790 Ft – 3,190 Ft
Őszibarack lekvár – szegfűszeges 200 ml
1,190 Ft – 1,790 Ft
Szegfűszeges őszibarack
Összetétel: őszibarack, szegfűszeg, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Megosztás
Kapcsolódó termékek
Cseresznyelekvár – epres 200 ml
1,190 Ft
Epres cseresznye: A két nyári klasszikus tökéletes párosa
Összetétel: eper,cseresznye, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Cseresznye lekvárjaink a méltán híres Germersdorfi óriás szemű cseresznyéből készülnek. Ennek a fajtának jellegzetesen nagy méretű gyümölcse ropogós, bordóspiros színű, kellemesen édes ízű és lédús, így tökéletes ízt nyújt a kézműves lekvárjainkhoz.
Cseresznyéből jelenleg 5 fajta lekvárt készítünk: Cukormentes, vaníliás, epres, csokis, kávés ízekben.
Füge lekvár 200 ml
1,190 Ft
Lekvár repertoárunkban megtalálható a sokak által kedvelt egyik legédesebb, csábító illatú gyümölcs a Füge. Különleges íze nem igényel másik gyümölccsel vagy fűszerrel való ízesítést, így a fügelekvárunk csak natúr ízben kapható
Összetétel: füge, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Narancsos szilva 200 ml
1,190 Ft – 1,790 Ft
Narancsos szilva: A klasszikus és a modern íz párosítása, amiben a narancs lágyítja a szilva markáns ízét.
Összetétel: szilva, narancs, cukor, pektin citromsav szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Szilvalekvárunkat zamatos, lédús, élénk lila színű Besztercei szilváinkból hagyományosan több mint fél napig főzzük, amíg sűrű ragacsos masszává alakul.
Ennek a lekvárnak vannak a legjótékonyabb élettani hatásai mivel a szilva kalóriaszegény, nem tartalmaz telített zsírokat, vitaminokban és ásványokban gazdag, amik hozzájárulnak az egészségünk fenntartásához.
A natúr szilvalekváron kívül választhat még narancsos, vörösboros-diós vagy mákos szilvalekvárjaink közül.
Fahéjas almalekvár 200 ml
1,190 Ft – 1,790 Ft
Választékunkban természetesen megtalálható az egyik legismertebb gyümölcs az alma, amiben számos vitamin többek között a C, A és B vitamin is megtalálható, így helytálló a közmondás: „napi egy alma – az orvost távol tartja.”
A fahéj remekül harmonizál az alma édes-savas ízével, leginkább desszertekhez ajánljuk vásárlóinknak.
Sárgabarack lekvár – levendulás 200 ml
1,190 Ft – 1,790 Ft
Levendulás: Az utóbbi évek legkedveltebb íze a levendula tökéletes párost alkot a sárgabarackkal.
Összetétel: sárgabarack, cukor, levendula, pektin, citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Az örök kedvenc Sárgabarack lekvárjaink lédús, édes, puha húsú barackokból készülnek. Natúr sárgabarack lekvárunk kapja a legtöbb olyan elismerést, mint például: „Pont olyan, mint régen a nagyié.” Vagy „Emlékszel, hogy a mama lekvárja is pont ilyen ízű volt? „
Natúr ízünkön kívül választhat még rumos, fűszeres vagy levendulás baracklekvárjaink közül.
Meggy lekvár – mandulagrillázsos 200 ml
1,290 Ft – 1,990 Ft
Mandulagrillázsos: Finomra darált karamellás mandula igazi ízorgia.
Összetétel: meggy, mandula, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Mákos meggylekvár 200 ml
1,290 Ft
Mákos meggy: A mák és a savanykás meggy egy igazán extravagáns párosítás
Összetétel: meggy, mák, cukor, pektin citromsav, szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Meggy lekvár – forralt boros 200 ml
1,290 Ft
Forraltboros meggy
Összetétel: meggy, cukor, bor, pektin citromsav,szorbinsav (dextróz, glutént tart)
Meggy lekvárjaink alapjául Érdi nagyszemű meggyünket használjuk. Ennek a meggyfajtának, nagy gömbalakú, középkemény húsú, lédús, kellemesen édes-savas ízű gyümölcse van, amihez leginkább édesebb ízesítőket használunk, mint például amarettó-vanília, mandula grillázs vagy marcipán.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.